Code

Code

MODERNA LOGOS

       TILL DIN VERKSAMHET

New Project (1).png

 Mika Marin har ansvarat för ett tiotal företags marknadsföring och har designat över 50 logotypes som används idag.

Så du har ett företag och en produkt eller tjänst som förtjänar den största uppmärksamheten som möjligt.

Jag har kunskap om hur en logotype kan förmedla ett

budskap samtidigt som den etsas i folks minnen så att

DITT företag är det som individen kommer ihåg.

Låt mig göra ett förslag till logotype för ditt företag.

Jag jobbar helt enligt dina önskemål.

Slutresultatet - en modern logo

som talar för sig själv.

sign (1).png
New Project (8).jpg

INTIMATE MIKA MARIN STOCKHOLM

Vi börjar med mitt eget varumärke Mika Marin (Cosmetics) Stockholm och des varumärke för intimvård INTIMATE. Jag ville skapa en modern känsla där även del av varumärket MATE skulle stå för en vän som alltid finns vid ens sida.

LILLA SHANTI

Yogastudio.Företaget ville få tydligt fram, att de är en yogastudio samtidigt som logon skulle utstråla inre ro och frid.

5f0aa6df-e8c9-45e9-b389-f61017f74a32_200

TALUTEL

Företag som säljer lösningar till (mobil) betaltelefoni. De behövde en modernare logotype och här är resultatet med nätverkssymblol kombinerat med bokstaven T.

heartboxlogo.png

HEART BOX

Heart Box är ett moderbolag till många andra bolag i kärles- och dejtingbranschen Kan loggan då bli bättre beskrivande än så här?

kassina_colour_original.png

kassina

I Kassinas logo symboliserar det gråä en pelare i ett diagram och det röda, som utöver att bilda bokstaven K så står det även för godkänt-märket.

YOGA KALIKA

Yogastudio. En av de svårare logon jag gjort.Beställaren ville ha en logo som utstrålar eld (helheten), talar om vad studion sysslar med (lotusblomman) och som kan knytas till gudinnan Kali, som har tre ögon och en halvmåne i pannan.

byMika Stockholm, Logo byMika

by mika stockholm

Intimvaxning och Make up. En casual textlogo tilltalar målgruppen och ger uttrycket som ägaren sjålv har. Det ser ledigt ut, men bakom finns en hel del gediget arbete.

168956904_465191478029731_11507108341788

GREGORGEOUS EVENTS

Ett eventbolag med fokus på live musik. Loggan speglar bokstavligen just musik och fonten är skapad speciellt och exklusivt till just detta företag.

nina rossi stockholm

Eyelash studio. Logon utstrålar internatinell kvalitet och tilltalar målgruppen kvinnor 18-50 år. En enkel textlogo är ibland det som  endast behövs för att skapa succé.

Body & Soul by Nina

body and soul by nina

Kroppsterapi & Mindfulness. Logon utstrålar företagarens unika sätt att jobba med nakna kroppar. Text som smälter in i bilden passade bra här.

suzee nails it

Nagelstudio.Företagaren ville få lekfullt få fram vad hon gör. Jag använde inte spiken som hade varit som att bokstavera budskapet. En mycket nöjd kund.

Tallkrogens Yoga, Logo byMika

tallkrogens yoga

Yogastudio. En bild som tillsammans med texten bildar en helhet. Tallen som också är bokstaven Y består av en underkropp i en yogaposition.

iNordic, Logo byMika

iNORDIC

Leverantör av sjukvårdsutrustning, bl. coronarelaterade produkter. Gent & Youngs dotterbolag som jobbar med kliniska tester och vaccinationer. Logon talar för sig själv.

Wankers Inc, Logo byMika

wankers inc.

Webbplats med vuxenunderhållning. En symbol logotype för en webbtjänsten med webbkamera funktion.

NF Media, Logo byMika

NF MEDIA

Webbtjänster. En rörlig logo till att användas på internet. Beställaren ville ha något som står ut och utspeglar internationalitet samtidigt som den ska irritera på ett minnesvärt sätt.

Men of BB naked, Logo byMika

Men of BB naked

Vuxenunderhållning. En logo som inte går av i hackor och associerar till programmet utan att inskränka på varumärkets egen logotype.

Screwholes, Logo byMika

screwholes

Vuxenunderhållning. En logotype som innehåller en hel webbadress och speglar innehållet på sidan utan att vara vuxenorienterad.

Jenna Yoga, Logo byMika

jenna yoga

Yogastudio. Ett penseldrag kan ibland räcka för att få fram budskapet, som här för en yogastudio. En färgklick på det var allt som behövdes.

Gent & Young, Logo byMika

gent & young

Holdingbolag. Det här bolaget ville ha en tydlig logo med företagarnas efternamns första bokstäver framhävda. Stilrent och minnesvärt.

019a1b_86ceb318e73e44d7903db47fa0da865f-

mika the make up artist

Min egen tidigare logga, som jag använde när jag mest arbetade som endast make up artist. Jag har ersatt denna logga på alla affärsområden med en ny,

image.jpg

accidental boners

En humoristisk webbplats där bilder på otroligt pinsamma situationer skildras. En modern logga som kombinerar ren streamline med poppande färger.

106703088_152717929769514_20255764368861

ALEXIS ST HILL

En s¨singaer-songwriter och drag artist. Logotypen används i alla skivomslag och på webbsidan. Kronan hänvisar till att hen är en queen.

Din logo här, kanske?