top of page

Skriv upp dig till vårt nyhetsbrev & Exklusiva erbjudanden

Tack! Du ar nu med i var mottagarlista.

E Evas Fotvård & Massage

DIN KROPP

är din tempel och den förtjänar att må bra. När kroppen mår bra, kan själen

läka och kommunicera med kroppen. Därför ska du ta hand om din kropp och ge den all den uppmärksamhet som den behöver. Det är där vi kommer in i bilden.

Hos oss står du och dina behov i fokus. När du har ont kan vi vara den helande länken som hjälper dig till att nå till helt nya nivåer av välbefinnande genom rätta tekniker och behandlingar. 

Hos oss får du alltid den bästa servicen, en varm kopp kaffe eller te och en liten godbit till. Vi är lyhörda och ger dig inte bara en service, vi ger dig en upplevelse, där du kan känna att allt som betyder nåt just nu är du och ditt välbefinnande.

Vilken service du än väljer är du alltid välkommen till oss på Evas.

Nytt projekt (14).png

MIN STORY

Jag som driver studion heter Eva Moberg. Jag är 60 år och utbildad och certifierad inom 

medicinsk fotvård och klassisk massage samt idrottsskade-massage. Jag har en lång erfarenhet inom området bland annat från Storbritannien och Sverige.

Eva Moberg

Jag har även arbetat som sjuksköterska och är även frisör och redovisnings-konsult. Jag är en mor till två killar och matte till tre mycket speciella katter. För mig är DU den viktigaste punkten i min verksamhet. Jag vill hjälpa dig att må bra genom att ge dig service i det bästa mån jag kan. När du mår bra, mår även jag bra av det. Sedan är det alltid trevligt med alla de personliga pratstunder som brukar uppstå under tiden, vid sidan av behandlingen.

E Evas Fotvård & Massage

VÅR STUDIO

Evas Fotvård & Massage har sin studio i samma lokaler som Mika Marin

Sthlm och Suzee Nails it. Vi har den senaste moderna utrustningen för att kunna erbjuda dig högkvalitativa tjänster med säker utrustning.

En annan aspekt vi aldrig tummar på är hygienen av själva studion och den utrustning vi behandlar dig med. Våra fotbad har alltid engångs-skydd för att våra kunder ska känna sig trygga. Vi desinficerar all utrustning mellan kunder och använder alltid rena och nytvättade handdukar och lakan.

Under samma tak hittar du även en nagelartist och lashliftproffs och tjänster inom permanent hårbort-tagning, alla vaxningar, nanoljus, hifu, intimblekning och make-up. 

Du kan ta en 3-dimensionell rundtur i våra lokaler om du klickar här.

bottom of page